Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Chalets Ardèche

Op zoek naar een chalet Ardèche met privé zwembad? Chalets te huur met je eigen privé zwembad kan je hier vinden en deze rechtstreeks huren bij de eigenaar of bij één van onze partners op ChaletChamonix.be.

Er werden geen resultaten gevonden

Chalets met privé zwembad

Je eigen zwembad? Genieten van rust en zwemmen in privacy? Huur dan een villa  Chamonix met privé-zwembad. Wij bieden tal van villa's en alleenstaande chalets aan waar je je het zwembad volledig voor jezelf hebt.

Chalets te huur met eigen verwarmd zwembad

Huur je een appartement op het gelijkvloers, dan kan je in sommige gevallen genieten van je eigen zwembad. Vraag aan de eigenaars of lees goed de omschrijving na of je al dan geen verwarmd privé-zwembad kan gebruiken. Dit kan handig zijn op een koude bestemming of als je huurt buiten het zomerseizoen.

Je eigen zwembad in een mooie tuin

Geniet van de rustige omgeving aan je eigen zwembad gelegen in een mooie tuin. Zie je jezelf al liggen in aan een zwembad met helder blauw water? Ja? Huur dan bij ons jouw chalet met privé-zwembad.

Chalets Chamonix

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Chamonix te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletChamonix.be alle chalets Chamonix te huur.